Hill´s cup Děčín 12.- 13. 9 2009

17.09.2009 13:34

V pátek odpoledne jsme si se Zippy udělali prohlídku tratě ( takový menší výlet 6 km) a bylo na co koukat příroda v okolí Maxíček je opravdu úžasná. Jak pořadatelé upozorňovali, trochu extrémní terén, na který z Hradce nejsme se Zippy zvyklí:)

V sobotu  se startovalo asi v 10:30 a bylo celkem už teplo.... Zippy na startu zase plná energie, to dávala opravdu hodně hlasitě najevo :), asi uplně netušila co jí čeká, narozdíl ode mne ...trochu jsem se obávála postartovního kopce... který jsme zvládli celkem v pohodě, až na poslední 3 m., kde naše rychlost klesla na 0 :) a došlo k chvilkovému běhu :)

Více foto od Kalina Stawnická zde

Asi tak na 4 km, Zippynce došel morál a síly ..... a uplně zvolnila, bylo to teplem, náročností a delkou tratě, kterou ještě nemáme natrénovanou...zanedlouho nás předjela Soňa s Lindou a Zippy se zase chytla a pelášila pěkně až do cíle..... s 5. časem 0:15:12

Večer nás čekala 2km dlouhá etapa s celkem mírným terénem..... měla jsem trochu strach jak Zippy poběží po ranní etapě, která vyloženě nesedla ale opět mile překvapila. Trať jsme "prolítli" s nejlepším časem  0:04:12 .

V neděli se měla jet zase 6km dlouhá etapa, ale jelikož došlo k úrazu na trati, závod byl zastaven a etapa zrušena.. V Maxičkách jsem celkově dojela na 4. místě  výsledky zde  

 

Celkově v Sokolském poháru "Hill´s cupu" jsme se umístili na bodovaném 4. místě  časem 1:02:30,6

 

 

—————

Zpět